Rocaguinarda: Sant Jordi confinat però compartit

SANT JORDI CONFINAT PERÒ COMPARTIT

Som en temps d’incertesa i de fragilitat, de prioritzar cuidar i cuidar-nos, de ser properes a la comunitat i posar en valor la cooperació i el suport mutu.

Per això aquest día 23 no ens podrem saludar a la llibreria o al carrer. Però no volem deixar de compartir amb vosaltres aquest Sant Jordi i posem a la vostra disposició dues maneres de gaudir del plaer de regalar i regalar-nos llibres:

1-Comprar els llibres que vulgueu a la nostra llibreria virtual i recollir-los quan sigui possible.

2-Comprar vals-regal de diferents imports (15€, 25€ i 50€), tants com vulgueu, i us els enviarem per email comandes@rocaguinarda.org
També el podem enviar directament a qui el vulguis regalar. Ens dones el seu mail i li farem arribar de part teva.

Finalment, com sempre, hi ha l’opció d’encarregar-los en el mateix correu i passar després del confinament a recollir-los, com oferim cada any.

INICIATIVES

Catorze llibreries cooperatives i de proximitat ens hem organitzat per fer activitats conjuntes. La primera es aquesta que us presentem: Sempre es 23 .

La finalitat es transmetre que cal passar per la llibreria, petita, propera i que fa comunitat, com a mínim un cop al mes.

ACTIVITATS PER VIDEOCONFERÈNCIA

Aquesta setmana seguirem oferint les nostres activitats per videoconferència, anima’t a participar!!!

FOTOCONFINATS

Dimarts, 21 d’abril, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaFotoConfinat

T’agrada la fotografia, vols que mirem fotografies plegats?. Veurem estils, veurem mirades en cadascuna de les fotografies, repassarem els grans mestres. Descobrirem com és un foto llibre i aprendrem a entendre’l. Per tot això no cal saber fotografia, tant sols tenir curiositat.

També veurem increïbles llibres de fotografia per regalar o regalar-nos aquest Sant Jordi.

Tots els dimarts a les 18 hores.

Per qualsevol dubte posa’t en contacte amb el Pep: jnovellon@gmail.com 695504094

ARTCONFINA’T

Dijous 23 d’abril, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaArtConfinat

T’agrada l’art?. Vols repassar les millors exposicions de pintura, escultura, arqueologia i d’altres disciplines, que s’han fet els darrers anys a Barcelona i que potser et vas perdre, o les vols recuperar? Vinga no dubtis, passem una estona junts i parlem d’aquests grans mestres.

Aquest dijous diada de St. Jordi, parlarem d’un personatge que va tenir molt a veure amb l’art, no només musical, ens referim a DAVID BOWIE de qui es va fer una exposició única a Barcelona l’any 2017.

Aquest dia especial, també parlarem de llibres d’art i de música.

Tots els dijous a les 18hores presentarem una expo nova. Anima’t!!

Per qualsevol dubte posa’t en contacte amb el Pep: jnovellon@gmail.com 695504094

CLUB DE LECTURA PER A JOVES DE 8 A 12 ANYS

Divendres 24 d’abril, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaAmicsLecturaKids

Hola! Tens de vuit a dotze anys? T’agrada llegir o senzillament busques un grup d’amics per a compartir les teves lectures? Hem creat un grup per veure’ns tots els divendres a les sis de la tarda. Per entrar al club, clica a l’enllaç que hi ha a la convocatòria.

CINE-FÒRUM

Dissabte 25 d’abril, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaCineForum

Que us sembla TIERRA I LIBERTAT de Ken Loach?.

Una magnífica pel·lícula de 1995 ambientada en la guerra civil espanyola. Un jove comunista de Liverpool ve a Barcelona per incorporar-se a la secció internacional de la milícia republicana al front d’Aragó. Crec que podem passar una bonica tarda de dissabte tots plegats.

Per qualsevol dubte posa’t en contacte amb el Pep: jnovellon@gmail.com 695504094

ALTRES ACTIVITATS

TALLER D’ESCRIPTURA CREATIVA

Us recordem que aquest taller està actiu des de l’any 2000. Habitualment es reuneix els dilluns de 18 a 20h al nostre local social-llibreria. Si us agrada escriure sense complexos i de manera participativa i oberta, no dubteu en participar.

Aquest grup continua treballant durant el confinament, mitjançant el seu blog
http://escriguinarda.blogspot.com/

Per participar, pots contactar amb nosaltres a l’adreça electrònica: escriguinarda@gmail.com, o bé trucant a l’Antònia al telèfon 637 484 886.