Rocaguinarda: Més propostes per fer junts durant el confinament

SALUDEM A TOTES LES PERSONES SÒCIES EN LA TERCERA SETMANA DE DESCANS I RELAXACIÓ A CASA

Esperem que tots estigueu bé i, en aquests moments d’incertesa i reflexió, no podem deixar de banda les activitats culturals i lúdiques, especialment tenint en compte que aquestes són l’eix destacat de la nostra Cooperativa.

Després d’una setmana plena de trobades virtuals, totes amb participació dels socis i sòcies de la cooperativa, Us volem fer arribar el nostre butlletí setmanal del 31 de març al 5 d’abril, amb la voluntat de seguir lluitant per que no decaigui la vida cultural al nostre barri.

Per accedir a les activitats només heu de clickar en l’adreça indicada al costat de la convocatòria. Podeu utilitzar un portàtil, una tauleta o un telèfon mòbil. En cas de tenir un ordinador de columna us caldrà càmera (no imprescindible) i micro per comunicar-vos amb la resta del grup. És molt fàcil!! animeu-vos a participar!!!

ACTIVITATS PER VIDEOCONFERÈNCIA

FOTOCONFINATS

Dimarts, 31 de març, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaFotoConfinat

Hola! Si t’agrada la fotografia o no la coneixes i t’agradaria passar una bona estona parlant-ne, què et sembla si ens trobem via xat i xerrem de tot allò que vulguem que tingui a veure amb la fotografia? Ens trobem el proper dijous.

Per qualsevol dubte posa’t en contacte amb el Pep: jnovellon@gmail.com

AMIGUES DE LA LECTURA

El món d’ahir. Memòries d’un europeu , de Stefan Zweig

Dimecres 1 d’abril, 18 h, https://meet.jit.si/RocaguinardaAmiguesLectura

Comentarem aquest llibre, una obra autobiogràfica del reconegut escriptor jueu de nacionalitat austríaca.

En ell descriu un món que inexorablement acaba i on costa d’imaginar el futur.

ARTCONFINA’T

Dijous 2 d’abril, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaArtConfinat

Hola!. Si t’agrada l’art en totes les seves expressions, et mores per anar a veure les exposicions i no pots. Què et sembla si ens trobem via xat i fem una repassada de tot el que ha passat a Barcelona en aquest camp durant els darrers 5 anys?

NOU CLUB DE LECTURA PER A JOVES DE 8 A 12 ANYS

Divendres 3 d’abril, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaAmicsLecturaKids

Hola! Tens de vuit a dotze anys? T’agrada llegir o senzillament busques un grup d’amics per a compartir les teves lectures? Hem creat un grup per veure’ns tots els divendres a les sis de la tarda. Per entrar al club, clica a l’enllaç que hi ha a la convocatòria.

TEATRE-FÒRUM

Dissabte, 4 d’abril, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaTeatreForum

Com tots sabeu, a l’assaig i representació de les peces del grup de Teatre, fa temps que havíem incorporat les sortides periòdiques als escenaris de la nostra ciutat. I, com que ara no podem fer-ho, hem pensat substituir-les per la lectura de l’obra que hores d’ara el grup està preparant: Testimoni de càrrec ,de l’Àgatha Christie.

El proper dissabte ens podem trobar per comentar com hem plantejat l’adaptació d’aquesta obra per al nostre grup de teatre.

Us l’enviem en aquest correu, clickant en aquest enllaç. Podeu llegir-la, simplement (imagineu-vos als actors representant-la!!) o també, si us ve de gust, intervenir en el fòrum de dissabte. Vindria a ser com un “club de lectura”: quines han estat les nostres impressions?, si ens agrada o no la seva estructura, els diàlegs, si recordem la versió cinematogràfica de Tyrone Power i Marlene Dietrich, el que us vingui de gust. Podeu enviar les vostres participacions a l’Àgora Veïnal (agora.guinardo.org) i comentar, recolzar o discutir les dels altres socis.

D’altra banda, us fem arribar algunes adreces on podeu entrar per accedir a continguts teatrals:

https://www.liceubarcelona.cat/es/elliceuencasa (possibilitat de veure óperes del Liceu).

https://ad.focus.cat/teatre-a-casa/ (obres de teatre que facilita la productora Focus en col·laboració amb TV).

https://www.myoperaplayer.com/ (durant aquests mesos no s’ha de pagar per poder veure operes, concerts i ballets.

https://vimeo.com/satteatre?utm_source=InfoSAT%21&utm_campaign=11c34cb10a-EMAIL_CAMPAIGN_2020_03_26_09_47&utm_medium=email&utm_term=0_f17f2364aa-11c34cb10a-591867369 (obres de teatre per als més petits fetes al SAT).

Molts ànims teatrals per a tots!!