Reestructuració de les places de l'Àgora

Hola veïnes,

Veient com està funcionant l’Àgora hem decidit fer dos canvis en relació a la seva estructura. Hem creat aquest nou mitjà intrabarrial i ens sentim responsables de que tothom s’hi senti a gust i que sigui un espai plural, per això volem adaptar aquest espai als diferents usos i necessitats que han anat sorgint.

Al mateix temps, creiem que ha de ser un espai democràtic des de l’arrel i això ens porta a demanar-vos que col·laboreu, tan com vulgueu, en la seva construcció; proposeu, qüestioneu, opineu… De fet, la PLAÇA DE L’ARQUITECTURA està pensada per això. Per debatre qüestions que nosaltres, com a Hacklab, creiem que no hem de decidir unilateralment: Què s’hi publica al Àgora? Com el volem utilitzar? Quin potencial té? Quines necessitats comunicatives o virtuals hi ha al barri?

Pel que fa als canvis que parlàvem, doncs, sentiu-vos lliures de opinar què en penseu. Dit això, els canvis són els següents:

  • Separació de l’antiga Plaça del Mercat en dues noves places:

PLAÇA DE LA CULTURA

Aquí compartim esdeveniments i projectes culturals.

PLAÇA DEL MERCAT

En aquesta categoria podem publicitar notícies o pràctiques de consum responsable al barri i teixir xarxa entre els negocis locals.

  • Nova vista inicial:

Veureu que al entrar a l’Àgora el que us surt és un menú de categories (les diferents places) a l’esquerra, i els temes més recents de cada plaça. El canvi, bàsicament, és que a la columna de la dreta, els temes surten classificats per places i no barrejats. D’aquesta manera, si una plaça té molta informació, no tapa a les altres. Per exemple, si es vol fer publicitat d’un negoci local a la plaça del mercat, no “competirà” amb una alerta de desnonament de la Plaça de l’Habitatge.

Tot i així, si voleu veure quins són els temes que s’han publicat més recentment sense que estiguin separats per places, podeu apretar a Més recents al menú de dalt a l’esquerra.

Què us sembla?

Hola hacklab,

Bona feina amb la reestructuració de l’arquitectura de l’Àgora, felicitats!

Ara bé dèieu en el vostre post informatiu que…

… però ens hem adonat que això és així en totes les places excepte en la Plaça del Mercat, on en comptes de sortir publicats els temes més recents, surten els més antics, de mitjans de març. Hi ha algun motiu o ha estat un error? Ho podeu corregir si us plau?

Merci!

Aixo és perquè vam crear la Plaça del Mercat (actual) com a categoria nova. Llavors vam moure tots els temes de l’antiga cap a la nova i al canviar de categoria alguns consten com a ‘editat’ i per tant com si fos recent i per això surt al principi… Però a partir d’ara ja està, funciona igual que les altres categories.

Gràcies per informar!