'Radical May' per transformar el món. Llibres per canviar el sistema

Compartim el manifest de ‘Radical May’. Via: LITERAL, Fira d’idees i llibres radicals.

’Radical May’ per transformar el món

El món s’ha vist sacsejat per una pandèmia que ha fet tremolar els fonaments de la societat capitalista. En aquests moments d’incertesa és més necessari que mai posar-nos a pensar i a discutir sobre les idees que propiciaran la transformació profunda que necessiten les nostres societats.

El món del llibre i en especial les editorials de pensament crític estan vivint un moment molt dur a nivell internacional a causa de el tancament de les llibreries. És per això que en els moments difícils cal unir-se. Una sèrie d’editorials radicals de tot el món juntament amb LITERAL, la fira d’idees i llibres radicals, estem organitzant una fira online del llibre radical amb activitats a la majoria de franges horàries i en la majoria de llengües possibles per difondre les idees radicals que canviaran el món.

Durant el mes de maig gaudirem del #RadicalMay, una programació variada en diferents idiomes de taules rodones, xerrades i debats al voltant de les idees que transformaran el món que ve.

Llancem una crida a totes les persones, moviments, organitzacions i sobretot a editorials, revistes, publicacions radicals del món a sumar-se a la iniciativa #RadicalMay per transformar la realitat i sortir del confinament més preparats, més ben organitzats i amb més idees i més radicals.

Més informació aquí.