Per fer un bon ús de l'Àgora

Bones!

Volem obrir aquest fil per parlar sobre les bones praxis en aquest mitjà de comunicació democràtic que s’ha creat al barri. Des del @hacklab-guinardo volem proposar alguns consells per mantenir aquest espai plural, ric, funcional i al servei del barri. Evidentment podeu afegir-ne i modificar-los als comentaris.

Per tots els comptes:

  • Creiem important que tot el que es comparteixi de fora de l’Àgora, és a dir, enllaços a pàgines virtuals d’altres mitjans de comunicació, es faci intentant evitar que haguem d’obrir l’enllaç per veure-ho. Per aquest tipus de publicacions ja hi ha altres mitjans (xarxes socials, diaris, etc.). No creiem que sigui l’espai per fer un RT de Twitter, per exemple.

  • Si vols compartir enllaços de textos, imatges o videos, recomanem publicar-los directament escit dins del tema, de la publicació. Serà més entenedor i fàcil llegir un article dins de l’Àgora, que haver d’apretar a un enllaç que ens porti fora de l’Àgora. Creiem que lo millor és copiar i enganxar el text o imatge en qüestió, i a sota posar l’enllaç.
    Exemple: Text original a: lenllaç.org/notícia

Per comptes col·lectius:

  • És important no utilitzar-lo per expressar opinions personals o tot allò que el col·lectiu al que pertanys no té perquè estar-hi d’acord. Per això és millor crear-se un perfil personal. Més que res, evitarà problemes futurs i malentesos.

  • Publiquem-hi les notícies i accions del col·lectiu al que pertanys. Així la resta de veïnes podrem saber tot el que feu i estar informades de la vostra tasca i existència.

Què us sembla?

1 'M'agrada'