Neix la Xarxa d'Aliments del Guinardó

Bones,

Algunes veïnes organitzades a través del grup de telegram de la Xarxa de Suport Mutu, hem tingut la iniciativa de crear una xarxa d’aliments per poder assegurar la necessitat bàsica de tenir aliment a casa en aquests moments difícils. Que cap veïna es quedi sense menjar! Organitzem-nos davant la crisi!

Aquí teniu l’enllaç del grup de la Xarxa d’Aliments per si us hi voleu unir i participar en la seva construcció:
https://t.me/joinchat/PqcwzBl6aOXfYJZOl_s_vw

Si no coneixeu o teniu Telegram, és una eina de missatgeria instantània bastant semblant a whatsapp. Es pot utilitzar des del mòbil (a través de la app) o des de l’ordinador a través d’aquest link (us heu de descarregar el programa).

5 'M'agrada'

Per si serveix d’inspiració aquí van dos exemples d’intercooperació de les Xarxes d’Aliments de Vallcarca i de Sants amb els Mercats de Pagès locals. Només cal seure i parlar-ne.

`

El #MercatDePagès és un dels punts de recollida de la Xarxa d’Aliments de #Vallcarca, iniciativa veïnal que està atenent les necessitats alimentàries de 300 veïnes del barri en situació de vulnerabilitat :green_heart: pic.twitter.com/Rk3H9d6fgf


Mercat de Pagès de Vallcarca (@MercatVallcarca) June 6, 2020
`

`

Dissabte passat 13/06 vam tornar a compartir espai i estones amb la #XarxaAliment i #VagaLloguers de #Sants al #MercatdePages. I ho continuarem fent durant la resta de temporada. El proper dia serà el 27/06.
#solidaritat
#suportmutu #JuntesSomMésFortes #HuelgaAlquileres #femcures
pic.twitter.com/ozbmmESC6H

— mercatpagesants (@mercatpagesants) June 20, 2020
`