Comunicat de tancament (Rocaguinarda)

COMUNICAT DE TANCAMENT

Benvolguts i benvolgudes.

Esperem que estigueu tots bé de salut com nosaltres, el Consell Rector i les Treballadores de la Cooperativa.

Tot i que nosaltres venem articles de primera necessitat com els alimentaris i de neteja, el Consell Rector ha decidit, per responsabiltat, i seguint les consignes de la Generalitat de Catalunya, tancar el nostre local social-llibreria. Això afecta tant a la venda directa, com a tallers, activitats i recollida de la cistella ecològica.

Mantenim oberta la venda on-line i us atendrem per correu electrònic o per telèfon, portant-vos el que necessiteu, sempre que sigui possible i que l’entrega es faci al barri.
Les adreces i telèfon de contacte són:

coop@rocaguinarda.org

comandes@rocaguinarda.org

601452403

626573053 (Teresa)

La Cooperativa s’ha adherit a la xarxa solidària del barri. Si necessiteu ajut, tant per fer compres d’urgència, com consultes de tipus laboral o psicològic, truqueu-nos al següent telèfon i us derivarem a persones especialitzades de la xarxa, que es va crear la setmana passada al barri a tal efecte.

Mòvil de Girapells: 693912353

Un grup de joves veïnes del barri, sòcies de la cooperativa, han creat un enllaç de suport mutu que us recomanem visitar i adherir-vos demanant o oferint ajut en la mesura que us sigui possible.

https://linktr.ee/suportmutuguinardo

Des del nostre confinament, seguim treballant per oferir-vos continguts on line, com algun conta-contes o el taller d’història que estava programat per avui. Us adjuntem l’index del taller amb enllaços interessants. Acceptem propostes de les persones sòcies a tal efecte.

Com ja sabreu molts i moltes, enguany s’ha suspès la festa de Sant Jordi. Per a les llibreries serà un cop molt dur, com ho ha sigut també aquesta crisi per tot el sector cultural, i molt probablement necessitarem l’ajut de les persones sòcies per superar el que ens ve asobre.

Molts ànims a tothom!! Ben segur que ho aconseguirem!!. Recordeu que estem tancats a casa, però no estem sols ni soles.