Com funciona l'Àgora?

L’ÀGORA

L’Àgora Veïnal està creat pel Hacklab Guinardó, un col·lectiu bastant recent que treballem en tecnologies lliures al servei del barri. Aquesta web està creada a través de l’eina de software lliure Discourse, l’eina digital més popular per a fòrums democràtics.

LES PLACES

L’Àgora funciona a través de temes que estan ordenats per categories. Aquestes categories les anomenem places i les dividim segons el contingut que s’hi escriu en cada una d’elles.

  • Els temes poden ser escrits per qualsevol persona @usuaria registrada. La resta d’@usuaries pot interactuar comentant, apretant a ‘m’agrada’ o compartint el link.

  • Les categories són fixes i estan creades per les persones @administradores d’aquest lloc web, en aquest cas, hem començat a fer-ho les persones del @hacklab-guinardo. Si vols proposar noves categories o un ordre diferent pots anar a la PLAÇA DE L’ARQUITECTURA.

LES VISTES

Veureu que a la pàgina d’inici, a dalt a l’esquerra, a sota del logo, hi ha varios botons. Aquests botons són el tipus de vista que pots triar per veure els temes publicats. Hi trobaràs els següents:

  • Categories: És la vista predeterminada, els temes ordenats per places.
  • Més recents: La llista de temes més recents de qualsevol plaça.
  • Nous: Els temes que s’han publicat des de la teva última connexió.
  • No llegits: Els temes que encara no has llegit
  • Preferits: Els temes que hagis marcat com a preferits

EL CALENDARI

Al calendari hi podràs trobar els esdeveniments que els diferent comptes vagin compartint. Per crear un esdeveniment hauràs de posar ‘Add event’ en un nou tema.

EL MAPA

És un mapa de col·lectius i comerços del barri. Per aparèixer-hi has de posar una adreça al teu perfil del col·lectiu o comerç.

Vols crear-te un compte? Aquí alguns consells:
Compte personal / Col·lectiu del barri / Comerç del barri