Benvingudes a l'Àgora!

Us presentem l’Àgora Veïnal del Guinardó. Aquest espai és un mitjà de comunicació del barri on poder trobar-nos les veïnes que convivim al Guinardó per compartir, organitzar-nos i teixir xarxa entre col·lectius i veïnat.

Aquests dies, degut a la situació actual que ha generat el Corona Virus, no és adequat trobar-nos en grups grans físicament. Al mateix temps, creiem que és necessari crear espais d’ajuda mútua veïnal com està passant amb la Xarxa de Suport Mutu del barri. Per això aquest espai pretén ser un punt de trobada que ens mantingui connectades entre nosaltres, les veïnes.

Aquest àgora és de totes les persones que vivim al Guinardó i està dissenyat per construir-lo col·lectivament a partir de les diferents necessitats i propostes que sorgeixin. Per això, dins del fòrum trobaràs una categoria anomenada Plaça de l’Arquitectura, on podem decidir l’organització interna d’aquest fòrum digital. Per entendre, primer, com funciona, et recomanem aquest enllaç.

Abans de participar, és important que et llegeixis el codi de conducta que hem escrit amb l’objectiu de mantenir aquest espai lliure de violència i que en tot moment vetlli per una convivència sana i un diàleg inclusiu i constructiu. Aquí podeu llegir els Acords de convivència. Si us pregunteu com funciona, aquí podeu trobar les primeres passes.

Si et vols crear un compte segueix els enllaços:
Compte personal / Col·lectiu del barri / Comerç del barri

Visca el Guinardó i el suport mutu veïnal!

Hacklab Guinardó